INFO Arenda – aplicație INFOMEDIA

INFO Arenda – aplicație INFOMEDIA

Aplicația software INFO Arenda este destinată societăților arendatoare de exploatații agricole, cu scopul de a gestiona informațiile legate de activitatea de arendare, inclusiv de evidențierea sumelor de plătit către persoanele care au arendat.

Aplicația INFO Arenda permite introducerea  și salvarea în baza de date (locală sau în cloud) a informațiilor specifice contractelor de arendă (arendaș, arendator, suprafețe incluse în contractul de arendă cu datele aferente – titlu de proprietate, număr topografic, tarla, parcelă, vecinătăți etc). De asemenea, sunt permise căutări și rapoarte ulterioare salvării datelor, ca de exemplu căutarea suprafețelor ce fac obiectul contractului, lista contractelor încheiate de un anumit arendaș sau arendator, totalul suprafețelor arendate pe un contract, totalul suprafețelor arendate de un arendaș etc, rapoarte ce pot fi generate și în format Excel, PDF – pentru preluare și tipărire la imprimantă.

Programul este realizat sub forma unei aplicații web, iar utilizarea lui se face cu ajutorul unui browser web (Chrome, Firefox, Opera etc).

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns