Infomedia și Bitdefender

Infomedia și Bitdefender

Bitdefender este o companie globală, care oferă soluții de securitate în mai mult de 200 de țări prin intermediul unei rețele extinse de parteneri, distribuitori și revânzători. Din 2001, Bitdefender a produs în mod constant tehnologii de securitate premiate, atât pentru organizații, cât și pentru utilizatori individuali, fiind unul dintre producătorii de top în materie de soluții de securitate care folosesc tehnologii de virtualizare și pe bază de cloud. Cu ajutorul echipelor de cercetare și dezvoltare, alianțelor și parteneriatelor sale, Bitdefender a creat cele mai ridicate standarde de excelență în securitate, atât în ceea ce privește tehnologia sa nr. 1, cât și alianțele sale strategice cu furnizori de renume mondial în domeniul tehnologiilor de virtualizare și pe bază de cloud.
Motivele pentru care am decis să promovăm produsele Bitdefender sunt multe și, în același timp, diverse:
„Securitate premiată. Excelență dovedită” – De ani și ani la rând, Bitdefender câștigă cele mai râvnite premii din industrie.
„Tehnologie de top. Ușor de implementat” – Oferă soluții de securitate care au capacitatea de a reduce costul total de securizare a
stațiilor de lucru, eficient și într-un timp scurt.
„Utilizatori mulțumiți” – Mândria Bitdefender de a oferi servicii și tehnologie de înaltă calitate asigură securitatea și satisfacția utilizatorilor noștri.
„Protecție multiplă” – securitatea Bitdefender este disponibila și pe platforme Windows, Mac OS, Android.

Pentru mai multe detalii și oferte personalizate, ne puteți contacta la adresa de email office@info-media.ro sau la numărul de telefon +40233.230.138.

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns