Tu ce fel de casă de marcat ai?

Tu ce fel de casă de marcat ai?

Știați că firmele trebuie să înlocuiască casele de marcat cu case de marcat cu jurnal electronic?

Conform OUG 28/1999 și HG nr. 479/2003, toți operatorii economici sunt obligați ca până 1 august să înceapă utilizarea noilor AMEF-uri(Aparate de Marcat Electronice Fiscale).

Conform OG 13/30.08.2017, calendarul termenelor de înlocuire a AMEF-urilor este următorul:
– De la 1 iunie 2018, toți operatorii economici mari și mijlocii sunt obligați de către lege să utilizeze doar aparatele de marcat electronice fiscale model nou.
– De la 1 august 2018, toți operatorii economici care au calitatea de contribuabili mici trebuie să utilizeze noile AMEF-uri.
– De asemenea, de la 1 august, firmelor autorizate pentru distribuirea caselor de marcat li se interzice comercializarea vechilor case de marcat.

Obligația introducerii caselor de marcat cu jurnal electronic va reveni astfel tuturor operatorilor economici care încasează, integral sau parțial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/ debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum și a prestărilor de servicii efectuate direct către populație.

INFOMEDIA este distribuitor autorizat de case de marcat, noile AMEF-uri comercializate fiind momentan cele de tipul SUCCES M(în varianta Succes M1, Succes M4, Succes M7).

Vă așteptăm la sediul nostru pentru prețuri și informații suplimentare sau la tel. 0233.230.180 / 0233.230.138.

Despre autor

admin administrator

Lasă un răspuns